Villingurstevnet 2019

Det er kommet for å bli – Villingurstevnet !

Villingur Islandshestforening satser igjen på worldranking- stevne på Forsand. Klubben har nå arrangert Villingurstevnet fem ganger, det sjette blir arrangert i 2019.

Det gleder oss stort at det er et ønske – les krav – fra ryttere som har deltatt tidligere, at stevnet bør være et årlig arrangement i Villingur.

Klubben er klar, og i 2019 har vi fått tildelt helgen 24. – 26.mai.

Stevneplassen blir på samme sted som tidligere år, Fossanmoen Islandshestsenter. Senteret har alle nødvendige fasiliteter som skal til for å ha et worldrankingstevne. Gode baneforhold og oppvarmingsmuligheter, ridehall, oppstalling, kiosk og utstyrsbutikk for hest og rytter.

Villingur Islandshestforening har sin hjemstedsadresse i den delen av Norge som mange turister hvert år besøker pga., den ville, vakre naturen i tillegg til Preikestolen og Kjerag. Stevnet er derfor et ypperlig sted å reise for hele familien, ikke kun for den aktive ryttere. Her er det nemlig mulighet for mange ulike aktiviteter i umiddelbar nærhet til stevneplassen som for eksempel, fotturer i fjellet, en tur til Preikestolen eller Kjerag, kajakkpadling i Lysefjorden, sykkeltur i området etc.