Publikumsfavoritt

Carolinogfjarki
Bildet over: Carolin Storebø med hesten Fjarki fra Breiðholti

Også dette året var det mulig for publikum på Villingurstevnet å stemme frem sin favoritt blant alle ekvipasjene som deltok. Årets vinner ble Carolin Storebø fra Faxi. Hun deltok med tre hester på stevnet, Fjarki fra Breiðholti, Sikill frá Sigmundarstöðum og Arnviður frá Hveragerði.
Med Fjarki vant hun B-finalen i tølt og fikk en 2.plass i A-finalen, i firgang ble det også en 2.plass i finalen. Med Sikill fikk hun en 2.plass i femgangsfinalen og en 3.plass i T2, 5.plass i stilpass med Arnviður og 6. plass i speedpass med samme hest. Det må ha vært en travel helg 🙂 Hun ankom stevneplassen allerede på onsdag. Torsdag kunne vi se henne i stallen, hver gang man gikk forbi var hun i full sving med pussing på en av hestene, eller på en krakk og stelte manen deres. Var det rart de blinka i sola dagene etterpå 😉
Publikum likte veldig godt det de fikk se av Carolin og hestene hennes på banen, derfor ble hun, selvfølgelig, Publikumsfavoritt 2016.