Representerer Villingur på NM

Synne Jacobsen Ness og Hege Aspøy Gjesteland skal representere Villingur som barneryttere på NM i Grimstad 🙂
Vi har fått et par ord med dem og spurt hva de tenker om å delta på NM.

Hege Aspøy Gjesteland med hesten Ask fra Tångane

«Jeg har lyst å være med i NM fordi det høres gøy ut, og det er en av mine store drømmer.
Jeg er en jente som er veldig glad i alle dyr. Jeg elsker hest og å ri. Jeg elsker alt med hest. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få komme til NM. Det blir gøy å treffe nye folk og kanskje få noen nye venner» svarer Hege oss og legger til at det er Jofrid Åsland som har vært hennes trener.

Synne Jacobsen Ness med hesten Svana fra Klovning

Synne har lyst til å ri på NM fordi hun vil utvikle seg som rytter. «Det blir veldig spennende da dette er den første sesongen for oss sammen. Jeg gleder meg til å se og lære fra erfarne ryttere» svarer hun videre.

Vi ønsker dem lykke til med deltakelse på NM, og håper de alle fire får en kjempefin opplevelse.