Konsert og grilling i Sirdal

Vi ønsker å invitere alle islandshestvenner til grillfest på hytta i Sirdal lørdag 31. august. Stavangerkameratene har konsert på Kvæven kl 16. Kanskje vi kunne gå på konserten sammen først, og grille hos oss etterpå? Hvis du tar med det du ønsker å ha på grillen, ordner vi med tilbehør som salat, dressing, ketchup etc.

For dem som liker å bade, er det fine bademuligheter både i elva og i jacuzzien, så ta med badetøy. 

Sirdal er kun 10 mil fra Stavanger. Men ønsker du å overnatte, finnes det mange muligheter: Det er plass til både bobiler og telt like ved hytta. Ellers finnes det ulike overnattingstilbud i Sirdal: https://www.sirdalbooking.no/overnatting/ 

Adressen vår er Steinheilie 8, Tjørhom.

Det er ingen påmelding, men send gjerne et lite pip til Marianne hvis du vet at du kommer. 

Håper at mange tar turen. Velkommen til fjells!

Hilsen Åsmund og Marianne Bryn