Viktig info til Sydvestmesterskapet

Her kommer det viktig info i forkant og under sydvestmesterskapet 🙂 Vi gleder oss til en helg fylt med hest 🙂

Parkering

Parkeringsplassen nede i dalen er forbeholdt biler med hestehengere. Personbiler parkeres oppe med «hønsehuset», det store røde bygget rett etter du har svingt av ned til ridebanen.

Det er mange deltagere på årets sydvestmesterskap, vi ber alle om parkere på en god og ryddig måte så det blir plass til flest mulig! Det må være mulig for biler med hengere å kunne kjøre til og fra i løpet av dagen.

Innsjekk
Det er mulig for innsjekk på fredag, ta kontakt 15 minutter før (for de som tar ferjen ta kontakt når den går fra Lauvvik). Miriam Fossan Knudsen kan nås på 98630840.
Lørdag er det innsjekk fra 08.00-08.45.

Utekve

De som har bestilt utekve har fått tildelt hver sitt! Men det er viktig å ta riktig for å slippe kaos 🙂 Tell fra utekve nr 1. helt til venstre så får du ditt. (Nummeret som står på utekveene i dalen kan være noe misvisende!)

Det er få utekve ledige, ta kontakt med Miriam Fossan Knudsen.

Kiosk
Liste over hvem som skal stå når på lørdag og søndag finner du nedenfor. Hannah Johannesen er kiosk ansvarlig, har du spørsmål  ta kontakt med henne.

 

Skriverlister
Liste over hvem som skal være skriver når finner du nedenfor.
Karoline Nysted Erevik har hovedansvaret, ta kontakt med henne ved spørsmål. Lister for søndag blir lagt ut i dette innlegget når de er klare.